top of page

Om oss

Vi finner inspirasjon i hver sving.....

Vi er en liten, men god reisearrangør, og vår basis er bussturer.

 

Som reisearrangør, har vi også kombinasjonsturer, dvs. vi arrangerer reiser, som for eksempel har en kombinasjon av buss og båt.

 

Med våre egne moderne turbusser, med alle fasiliteter, tar vi deg på turer få andre gjør.

Vi er noen erfarne turmennesker som gjør alt for at gjestene skal få en god tur, med mange opplevelser.
 
Firmaet drives av familien Wergeland som har solid erfaring og kunnskap om Europas historie og Europa i dag.


TRYGGHET – SERVICE – SIKKERHET  

 

VI ER MEDLEM AV REISEGARANTIFONDET

cropped-rgf_logo_2_medium.jpg
IMG_20200317_162634.jpg

Vår historie

Vi i Europabussen har stor erfaring med å arrangere og gjennomføre bussreiser i hele Europa. Mellom øst og vest fra det vestligste Irland og Ulster(Nord Irland) til Arkhangelsk i Russland og Krimhalvøya. Fra nord til syd mellom Nordkapp og Sicilia.

Vi har reist og opplevet Europa før under og etter Berlin murens og jernteppets fall. Har krysset sonegrensene mange ganger og har sett og følt forandringene i hele Europa. Mange personlige bekjentskaper og venner har gitt oss en unik innsikt i hverdagslivet med gleder og utfordringer og det deler vi gjerne med dere.

Gjennom mange år har vi kjørt humanitære hjelpesendinger til institusjoner i Polen, Romania og Ukraina og hentet flyktninger fra Kosovo og Ukraina, alt uten fortjeneste.

Sammen med universitets studier i historie og riktig mange møter med flere kulturer og nasjoner har det gitt oss et nyansert syn på Europas historie og nåtid.

Møt vårt team...

Våre referanser

logo.png
uræddlogo.jpg
bottom of page